Εφαρμοσμένη μηχανολογία

Οποιοδήποτε προϊόν πρέπει να είναι κατάλληλο για το σκοπό για τον οποίο σχεδιάστηκε και ικανό να αντέξει τις διάφορες καταπονήσεις που θα υποστεί κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Οι υπηρεσίες προσομοίωσης από το Solidize αξιοποιούν το τελευταίο λογισμικό CAD / CAE, με επίκεντρο την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τη δομική μηχανική. Αξιοποιώντας την τελευταία έκδοση SOLIDWORKS και τις βέλτιστες πρακτικές, "προ-επικυρώνουμε" τις σχεδιαστικές λύσεις και προβλέπουμε τις αποτυχίες σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσουν οι εταιρείες τόσο χρόνο όσο και χρήμα.

Για όσους επιθυμούν να κατανοήσουν πώς να χρησιμοποιήσουν σωστά την προσομοίωση προσφέρουμε επίσης εκπαίδευση και μια υπηρεσία ανάπτυξης μεθόδων, όπου σας βοηθάμε να δημιουργήσετε μια ροή εργασίας ειδικά για τις απαιτήσεις της εταιρείας σας. Όντας SOLIDWORKS Simulation Expert με εμπειρία στη χρήση εργαλείων προσομοίωσης. καλύπτουμε ολόκληρη τη σουίτα δυνατοτήτων που περιλαμβάνεται στο SOLIDWORKS με προτεραιότητά μας να σας παρέχουμε πάντα τη σωστή λύση. Είτε ψάχνετε για μια εφάπαξ λύση είτε θέλετε να πάρετε τον έλεγχο και να αναπτύξετε τις δικές σας μεθόδους, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να προσαρμόσουμε μια λύση στις ανάγκες σας. Το πρώτο βήμα είναι πάντα να μιλήσουμε.


Μεταφορά τεχνογνωσίας

Το SOLIDWORKS αλλάζει συνεχώς, με πάνω από 200 νέες βελτιώσεις που προστίθενται κάθε χρόνο, η ομάδα σας πρέπει να είναι καλά ενημερωμένη προκειμένου να αξιοποιήσει πλήρως τη νέα τεχνολογία, έτσι:

 • Οι χρήστες θα έχουν μια συνεπή προσέγγιση για την καλύτερη δυνατή χρήση του SOLIDWORKS.
 • Η ομάδα σας μπορεί να επικεντρωθεί στον σχεδιασμό παρά στην αναζήτηση νέων λειτουργιών.
 • Οι χρήστες τείνουν να δουλεύουν με τα εργαλεία τα οποία ξέρουν καλύτερα, αλλά μπορούμε να τους ενημερώσουμε με τις τελευταίες τεχνικές SOLIDWORKS.

Αυξήστε το ηθικό και την εμπιστοσύνη της ομάδας


 • Η παροχή κατάρτισης και η ανάπτυξη των μελών της ομάδας αυξάνει το ηθικό και αυτό με τη σειρά του αυξάνει την παραγωγικότητα της ομάδας.
 • Οι εργαζόμενοι τείνουν να μένουν περισσότερο με μια εταιρεία όταν λαμβάνουν εκπαίδευση σε τακτική βάση.
 • Να είστε πιο σίγουροι για τις ικανότητες της ομάδας σας με τη γνώση ότι έχουν εκπαιδευτεί να χρησιμοποιούν το λογισμικό που έχει επενδύσει η επιχείρησή σας.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε σωστά το λογισμικό σας

 • Βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία σχεδιασμού και η ομάδα σας είναι τόσο παραγωγικές όσο το δυνατόν περισσότερο.
 • Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό σας χρησιμοποιείται σωστά από τα μέλη της ομάδας χρησιμοποιώντας τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους και τεχνικές.
 • Αποδείξτε στους πελάτες σας ότι η ομάδα σας είναι ικανή με την SOLIDWORKS και είναι σε θέση να παραδώσει εγκαίρως τα έργα.

Κανονίστε συνάντηση


Διαρκής επιμόρφωση

Δεν διδάσκουμε το SOLIDWORKS. Διδάσκουμε νέους τρόπους σκέψης για το λογισμικό που σας επιτρέπει να γίνετε πιο αποτελεσματικός σχεδιαστής ή μηχανικός. Ως ανθρώπινα όντα πάντα μαθαίνουμε, απλά εμείς σας διευκολύνουμε στη διαδικασία.

Η Solidize σας βοηθά να ανανεώνετε τον εαυτό σας, να επεκτείνετε τις υπηρεσίες της ομάδας σας, να δημιουργείτε συνεργατικές σχέσεις, να εξερευνείτε νέες διεργασίες σχεδιασμού, να δημιουργείτε καλύτερη επικοινωνία, να διευρύνετε τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων, να αλλάζετε πρωτότυπο στη διαδικασία παραγωγής (σε σχέση με την τεχνική μοντελοποίησης). Πείτε το ενδυνάμωση, πείτε το εκπαίδευση, πείτε το συμβουλευτική. Εμείς το ονομάζουμε καλύτερο Διαρκής επιμόρφωση καθώς βοηθούμε την ομάδα σας να αναπτυχθεί.


Εάν είστε άνεργος ή πρόκειται να αποφοιτήσετε με πτυχίο μηχανικού ή βιομηχανικού σχεδιαστή, αλλά ακόμα και αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή και μέλος σε κάποια εταιρία ως σχεδιαστής-μηχανικός ο οποίος δουλεύει ή θέλει να δουλέψει με το SOLIDWORKS, επικοινωνήστε μαζί μας για ενημερωθείτε για τους τρόπους που μπορείτε να εξελιχτείτε.

Κανονίστε συνάντηση


Αυτοματοποίηση Σχεδίων

Το DriveWorksXpress παρέχει βασικές διαδικασίες αυτοματοποίησης σχεδίων μέσα στο SOLIDWORKS 3D CAD και βασίζεται σε λογικούς κανόνες "rules". Ιδανικό για καθημερινές, επαναλαμβανόμενες εργασίες. Το σημαντικότερο είναι ότι αυτό παρέχεται δωρεάν και είναι πλήρως ενσωματωμένο με κάθε άδεια της SOLIDWORKS 3D CAD. Το DriveWorksXpress θα προσφέρει στην εταιρία σας μεγαλύτερη απόδοσης κόστους και πόρων.

Στην Solidize εγγυόμαστε πλήρη και απρόσκοπτη ενσωμάτωση του DriveWorksXpress με τις διαδικασίες σχεδιασμού και κατασκευής, καθώς θα σας εξασφαλίσει και την επίτευξη των στόχων παραγωγικότητας εντός ενός καθορισμένου προϋπολογισμού και μέσα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι προσπαθείτε να επιτύχετε για να παρέχουμε τις σωστές υπηρεσίες.


Οφέλη που θα αποκομίσετε είναι:

 • Ενσωματώστε τους κανόνες σχεδιασμού για να ελαχιστοποιήσετε τα λάθη και το κόστος αυτών.
 • Αυτοματοποιήστε τις επαναλαμβανόμενες εργασίες για να μειώσετε το χρόνο σχεδιασμού κατά τον καθορισμό νέων παραλλαγών.
 • Απελευθερώστε τους μηχανικούς σχεδιασμού από επαναλαμβανόμενα καθήκοντα για να επικεντρωθείτε σε νέα και ειδικά σχέδια.

Κανονίστε συνάντηση


Αξιολόγηση βιογραφικών

Η επένδυση σε νέους υπαλλήλους, αρκετές φορές κρύβει παγίδες. Ειδικά όταν οι ικανότητές τους στο SOLIDWORKS αποδεικνύονται μόνο μετά από συνεργασία για μερικούς μήνες. Για να εξασφαλίσετε ότι προσλαμβάνετε τους κατάλληλους ανθρώπους, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια προσαρμοσμένη αξιολόγηση δεξιοτήτων που θα δοκιμάσει τη γνώση στο SOLIDWORKS των δυνητικών υπαλλήλων, επιτρέποντάς σας να βρείτε τον καλύτερο υποψήφιο.

Η διαδικασία αξιολόγησης υποψηφίων:

 • Βλέπουμε μαζί σας τις ανάγκες της θέσης.
 • Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη αξιολόγηση που είναι προσαρμοσμένη για την θέση.
 • Στη συνέχεια, αξιολογούμε τον υποψήφιο με ένα συνδυασμό γραπτών ερωτήσεων και πρακτικών ασκήσεων για να κρίνουμε τις δεξιότητες τους.

Τα οφέλη:

 • Δοκιμάζεται ο υποψήφιος σας σε πραγματικές συνθήκες εργασίας πριν από την υποβολή πρότασης συνεργασίας.
 • Μπορείτε να προσδιορίσετε εάν ένας υποψήφιος διαθέτει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να καλύψει τις σχεδιαστικές ανάγκες SOLIDWORKS για τις απαιτήσεις της εταιρίας σας.
 • Κατανοήστε ποια θα είναι η αναγκαία εκπαίδευση που θα πρέπει να παρέχετε εάν επιθυμείτε να προσλάβετε έναν συγκεκριμένο υποψήφιο.

Κανονίστε συνάντηση


Κινηματική ανάλυση

Καθώς ο σχεδιασμός προχωρεί, είναι σημαντικό για τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς να κατανοήσουν την απόδοση των συναρμολογημάτων τους. Mε το SOLIDWORKS Motion study ελέγχουμε ότι οι μηχανισμοί σας θα λειτουργήσουν όπως αναμένεται πριν την κατασκευή τους. Εφαρμόζουμε κανόνες βασισμένους στους φυσικούς νόμους για να προσομοιώσουμε τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας του συναρμολογήματος σας για να υπολογίσουμε με ακρίβεια δυνάμεις αντίδρασης, θέση, επιτάχυνση και ταχύτητες των κινούμενο μερών. Παρέχουμε, έλεγχο για συγκρουόμενα μέρη, αριθμητικά και γραφικά αποτελέσματα των υπολογισμών καθώς και βίντεο της κίνησης.


 • Καθορίζουμε μελέτες κίνησης βασισμένες σε δράσεις συμβάντων και συναρμολόγησης.
 • Δράσεις ενεργοποίησης μέσω αισθητήρων κίνησης, χρόνου ή ολοκλήρωσης προηγούμενης εργασίας.
 • Αξιολογήστε τα χαρακτηριστικά όπως η δύναμη του επενεργητή και τα φορτία των συνδέσεων για τη βελτιστοποίηση της κίνησης.

Κανονίστε συνάντηση


Συμβουλευτική

Πολλοί ταυτίζουν το SOLIDWORKS με ένα πολύ εύχρηστο και δυνατό λογισμικό τρισδιάστατης παραμετρικής σχεδίασες. Σε αυτό που αναφέρονται όμως, δεν είναι άλλο από το SOLIDWORKS 3D CAD, μία λύση από το ολοκληρωμένο οικοσύστημα SOLIDWORKS. Η πλειοψηφία των παραγωγικών εταιριών χρησιμοποιούν το SOLIDWORKS 3D CAD στο τμήμα σχεδίασης ενώ διαθέτουν άλλες λύσεις για στα διάφορα δημιουργικά τμήματα ή ακόμα και στην παραγωγή με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνοχή και να σπαταλείται αρκετός χρόνος στην εξαγωγή συμβατών αρχείων μεταξύ των τμημάτων, δυσκολεύοντας τον τρόπο επικοινωνίας και αυξάνοντας την πιθανότητα του λάθους.

Στη Solidize, έχοντας εμπειρία σε παραγωγικές διαδικασίες αλλά και βαθιά γνώση του οικοσυστήματος SOLIDWORKS μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε για το πια λύση μπορεί να εφαρμοστεί στην εταιρία σας και με πόσο όφελος βασίζοντας έτσι, σε μετρήσιμες μονάδες, την απόφαση σας να επενδύσετε ή όχι σε κάποια από την λύση. Για να το πετύχουμε αυτό ακολουθούμε συγκεκριμένη διαδικασία.

Ερχόμαστε και:

 • Γνωρίζουμε την εταιρία σας και μιλάμε με όλα τα τμήματα.
 • Αναλύουμε τις ανάγκες τους και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.
 • Αναλύουμε το κόστος που επιφέρουν οι δυσκολίες.
 • Προτείνουμε λύσεις από το οικοσύστημα SOLIDWORKS και παρουσιάζουμε το όφελος που θα έχει.

Από την στιγμή που θα λάβετε την απόφαση να επενδύσετε σε κάποια από την λύση.

Αναλαμβάνουμε με τακτικές επισκέψεις:

 • Την εκπαίδευση των τμημάτων στις νέες τεχνολογίες.
 • Την παραμετροποίηση των λύσεων ανάλογα τις ανάγκες των τμημάτων.
 • Την παρακολούθηση της εταιρίας για να βεβαιωθούμε ότι η επένδυση σας θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο.

Κανονίστε συνάντηση


Προγραμματισμός

Υπάρχει ανάγκη προσαρμογής του SOLIDWORKS ώστε να προσαρμοστεί σε κάποια από την σχεδιαστική σας διαδικασία; Το SOLIDWORKS διαθέτει έναν ευέλικτο τρόπο προγραμματισμού εφαρμογών (API), και στην Solidize είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε το σύστημα στις ανάγκες σας.

Πολλές φορές υπάρχει ανάγκη για:

 • Τροποποίηση των τυπικών χαρακτηριστικών του SOLIDWORKS και να τα προσαρμοστούν στον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να κατασκευάσουμε τα μοντέλα μας.
 • Αυτοματοποίηση του SOLIDWORKS για να γίνουμε πιο αποδοτικοί με τη μείωση των χειρωνακτικών εισροών και των επαναλαμβανόμενων εργασιών.

Λύση:

 • Φέρνουμε το SOLIDWORKS στα μέτρα σας.
 • Η ομάδα της Solidize βοηθά τους πελάτες να προσαρμόσουν το λογισμικό τους SOLIDWORKS CAD για να το φέρουν σε τέτοιο σημείο ώστε να ταιριάζουν με τις σχεδιαστικές τους διαδικασίες.
 • Οι νέες εφαρμογές SOLIDWORKS μπορούν να δημιουργηθούν από τις προδιαγραφές σας, έτσι ώστε να έχετε ένα πλήρως προσαρμοσμένο σύστημα στις ανάγκες σας.

Ποιες είναι οι δικές σας ανάγκες; ποιες σχεδιαστικές διαδικασίες επαναλαμβάνονται στερώντας σας χρόνο από το να επικεντρωθείτε σε ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων; Καλέστε μας σήμερα για συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

Κανονίστε συνάντηση


Αμεση εφαρμογή

Ένας από τους πιο δαπανηρούς τομείς οποιασδήποτε απόκτησης μιας νέας τεχνολογίας είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτή υλοποιείται, αλλά και σε πόσο χρόνο θα γίνει παραγωγική. Πολλές φορές αυτό αποτελεί και ανασταλτικό παράγοντα για την λήψη της απόφασης για να επενδύσετε στο οικοσύστημα SOLIDWORKS. Όχι πια. Αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη διαδικασία ενσωμάτωσης του SOLIDWORKS στην εταιρία σας για να διασφαλίζετε ότι αποκομίζετε κάθε δυνατή αξία από την αρχή.

Τα οφέλη θα είναι άμεσα και διαρκή:

 • Περάστε λιγότερο χρόνο εγκατάστασης και περάστε απευθείας στον σχεδιασμό!
 • Tο καινούργιο λογισμικό σας θα λειτουργεί παραγωγικά σε λιγότερο χρόνο από ότι θα φανταστείτε!
 • Εξασφαλίστε σταθερά αποτελέσματα σε ολόκληρη την εταιρία σας από την πρώτη μέρα.
 • Αυξήστε τη συνεργασία και μειώστε τον περιττό επανασχεδιασμό.
 • Αυξήστε την αποτελεσματικότητα του CAD και κάντε τη σχεδιαστική σας ομάδα πιο ευέλικτη.