Η Solidize ιδρύθηκε από τον Θεόδωρο Χορτάτσο. Απέκτησε το πτυχίο του ως Μηχανολόγος Μηχανικός από το ΤΕΙ Κρήτης (2000). Μετά την αποφοίτησή του άρχισε να διδάσκει μηχανολογικό σχέδιο (2001-2011) στο τμήμα Μηχανολόγων και ήταν αυτός που εισήγαγε το SOLIDWORKS ως λύση 3D CAD στη σχολή (2006). Ενώ δίδασκε Σχεδιασμό Μηχανών με την χρήση 3D CAD (2009-2011) προσέφερε στους μαθητές του την δυνατότητα, ως μέρος των σπουδών τους, να αποκτήσουν το CSWA ως πρόσθετο πιστοποιητικό για τις γνώσεις τους. Ως ελεύθερος επαγγελματίας συμμετείχε σε πολλά διεθνή έργα και αργότερα έκανε μια διεθνή καριέρα ως Senior Mechanical Engineer, R&D Manager, και Senior Simulation Engineer.

Όντας μέλος της SOLIDWORKS (2017-2020) είχε την ευκαιρία να βοηθήσει τις ελληνικές εταιρείες να αξιοποιήσουν το SOLIDWORKS στη διαδικασία σχεδιασμού των προϊόντων τους.

Ως εκ των έσω και έμπειρος χρήστης SOLIDWORKS, προσπαθεί να μαθαίνει κάτι νέο για το οικοσύστημα SOLIDWORKS κάθε μέρα. Ιδρυτής της ελληνικής ομάδας χρηστών SOLIDWORKS (Hellenic SWUG) και το όραμά του είναι να μεταφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του, βοηθώντας τις εταιρείες και τους μηχανικούς τους να μεγιστοποιήσουν το κέρδος από τη χρήση του SOLIDWORKS με την ελάχιστη προσπάθεια.Πρώτα ο πελάτης

Μιλάμε για τις δικές τους ανάγκες και προσφέρουμε λύσεις προστιθέμενης αξίας που τους επιτρέπουν να καινοτομούν.

Ομάδα από επαγγελματίες

Η Solidize πλαισιώνεται από καταξιωμένους μηχανικούς με βαθειά γνώση της ελληνικής βιομηχανίας καλύπτοντας μεγάλο φάσμα εφαρμογών.

10+ χρόνια εμπειρίας

Από το 2006 είμαστε μέσα στις εξελίξεις γύρω από το SOLIDWORKS με όραμα να γίνουμε ο κορυφαίος πάροχος καινοτόμων λύσεων στην ελληνική βιομηχανία.